HOŞGELDİNİZZZZZEHR@

hepsüslüydüm...SÜSLÜ BLOGA HOŞGELDİNİZZZzehr@





19 Kasım 2008 Çarşamba

Gülen Yürekler



Yaşama nedenimiz, sevinç kaynağımız, bizi biz yapan değerli varlıklarımız...
Sadece kendi çocuklarımızı değil bütün çocukları çok severiz; rengi, cinsi, ırkı, milleti ne olursa olsun onlar bizimdir...
Benim sınıfımın Siirt Kurtalan'da 23 Nisan ilköğretim Okulu'nda( 3-A Sınıfı) bir kardeş sınıfı var. Bunun hikayesini Mart 2008 arşivimde ''Kardeş sınıfımız ''başlıklı yazıda anlatmıştım.
Birbirimize mektuplar yazarız hediyeler göndeririz, eşim ve ben ayrıca hediyeler gönderip bir işin ucundan tutmaya çalışırız...Öyle güzel gülümserler , öyle güzel sıcacık mektuplar yazarlar ki ikimize yüreğimizi ısıtırlar...Öğretmenleri, değerli meslektaşım Esra öyle güzel sahiplenmiş ki onları..
Mutlaka okumalısınız matrakiye
Geçtiğimiz bayram sevindirmek istemiştik minicik yürekleri. ( Böyle şeyleri söylemeyi ayıp bulurum ama gündemde çocuklarla ilgili kötü şeyler varken böyle iyi şeylerin de duyulması gerek diye düşünerek yazıyorum)
Dün bize sevgi dolu mektuplar, ellerinde hediyeleriyle gülümseyen fotoğraflar ve Esra Öğretmen'in zarif davranışı bir Siirt el dokuma kıl kilim gönderdiler..Huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum Esra Öğretmen'e.....