HOŞGELDİNİZZZZZEHR@

hepsüslüydüm...SÜSLÜ BLOGA HOŞGELDİNİZZZzehr@





27 Mart 2009 Cuma

Miskin Olmak İstiyorummmmm



Herkese merhabalar efendimmmm :) Biraz dertleşelim mi? Çok ihtiyacım var :))
Arkadaşlar çok yoğunum çok, başımı kaşıyacak zamanım yok inanın :( Değil takı yapmak kitap bile okuyamıyorum. İki hafta önce oğlum taşındı; ayrı eve çıktı da :(((( Önce onu taşı, yerleştir, şimdi de ben taşınıyorum yeni evime....Çoğunuz çalıştığınız için beni anlıyorsunuz değil mi? Hem iş kadını hem ev kadını olmanın dayanılmaz hafifliğini :)) Bir de haftasonu görevleri var biz öğretmenlerin :( Yok Açıköğretim sınavları, yok seçim görevi, yok bilmem ne sınavı :((( Sanırım Nisan sonunda taşınmış olacağım ama ne işler beni bekliyor bilseniz. Perdeler, dolaplar, avizeler vb. bir sürü zaman ayrılması gereken kıvır zıvır iş...Çok çalışmam lazım çooookkkkk..Allahtan sevgili arkadaşlarım Sevcan ve Süleyman emekli de bize yardımcı oluyorlar. Birçoğunu birlikte hallettik..
Biraz da oğluşun ayrı eve çıkmasından söz edelim mi? :((
Ne çabuk büyüdü de ayrı eve çıktı benim kuzum? İtiraf ediyorum ilk üç dört gün karı-koca epeyi bir ağladık akşamları..Her an da ağlayabilirim :(( Fakat evine gittiğimizde kurduğu düzen ve tertibi görünce, endişelerimizin yersiz olduğunu görüp; onun bu işi kotarabileceğinden emin oluınca ikimizde rahatladık..
Dün akşam bize konuk geldi Gencay'ım. Gidip gelip mıncaklayıp, öptük onu. Kızdı bize biraz ama olsun. İnanın oğlunuzun size misafir olarak gelmesi çok zormuş. Şimdi kayınvalideleri anlıyorum:))) ))))) Allahtan evlenmeden önce ayrıldı evden :) Şaka bir yana alışmam biraz zaman alacak. İyi ki varsın canım oğlum seni çok seviyorum, her neredeysen kalbim orda çarpıyor......


Dip not : Bu miskin kedi fotoğrafı da oğluşa aittir.

Zehr@