HOŞGELDİNİZZZZZEHR@

hepsüslüydüm...SÜSLÜ BLOGA HOŞGELDİNİZZZzehr@





24 Kasım 2009 Salı


Öğretmenlik...
Onurlu, saygın hakettiklerinin sadece bir damlacığı ile yetinen, bundan da hiç şikayet etmeyen bir meslek grubu daha var mıdır ülkemizde? Vardır elbet ama o grupların da temelini öğretmenler atmaz mı?
Hangi meslek grubunda '' öğretmenim'' diye seslenir? Kim bu kadar sahiplenilir? Sahiplenirler çünkü bazen akan burnuna mendil oluruz, aç karnına yemek oluruz, kalem oluruz defterine..Parmağı yaralanırsa öperiz geçer, annesi almaya gecikirse bekçisi oluruz bahçede..Bazen sadece sarılmak ister, olmayan anacığını yerine koyar bizi..
Oya oya işleriz onları..Üçü beşi bir arada oratorya okur öğretmenler gününde sahnede, gözünüzden düşen iki damla yaşa engel olamazsınız, gurur duyarsınız onlarla.Bak şunları ben mezun etmiştim dersiniz yanınızdakilere..
Kimi çok uzaklardan arar, kimi müzisyen, kimi tiyatrocu, kimi mühendis olacaktır.Bulurlar sizi facebooktan :)) Koca koca adamlar , güzel güzel genç kızlar olmuşlardır.Öğretmenim beni hatırladınız mı? Ben şu şu yıllarda şu şu okulundaydım hani..Nasıl unuturuz sizi, insan çocuğunu unutur mu? Bir de yalan söylerler acıcık, öğretmenim facede fotoğraflarınıza baktım, hiç değişmemişsiniz :)) Sizi küçük yalancılar..
Örtmenlerimmmm hepimizin günü kutlu olsun.