HOŞGELDİNİZZZZZEHR@

hepsüslüydüm...SÜSLÜ BLOGA HOŞGELDİNİZZZzehr@





17 Temmuz 2009 Cuma

Bahçe Keyfi....






Merhabaaa..Biliyorum arayı çok uzattım sevgili günlük..Arkadaşlarım beni çok özlediler, benim onları çok özlediğim gibi :) Ama malum yazlığı olanlar bilirler, sevgili dost ve akrabalarımızın ziyaretlerini.....Gerçekten hiç zamanım olmadı.
Dün sabah yanlız kalınca ben de fırsat bilip erkenden bahçeye indim.

Şekersiz kahvem, bir parça bitter çikolatam, malesef zamanında okuyamadığım ( Elif Şafak- Aşk) romanımla birlikte bahçe keyfi yaptım. Böğürtlenlerimin büyümesini seyrettim.

Çiçekleri kokladım.Çimenlerde yürüdüm

Yeni yeni olmaya başlayan salatalık, domates ve biberlerden, kendiliğinden yetişen semiz otu ve çok sevdiğim için bahçenin her yerine diktiğim fesleğenlerden toplayıp yukarı çıktım. Canımın diğer yarısı ve kendim için bu mütevazi ve doğal kahvaltı sofrasını hazırladım.

Sebzeler o kadar taze ve tamamen organik ki kesmeye kıyamadan sofraya buyur ettim onları.Yanlarına da anneciğimin yaptığı Ada'da çok bulunan karadut reçelini ve yine Ada'ya özgü keçi peynirlerini konuk ettim. Gaziantep'e özgü zahter de gelmek istedi Ada'nın zeytinyağı ile elele verip..Çünkü onu yemek için ekmeğinizi önce zeytinyağına sonra zahtere batırmanız gerekli..Afiyetle mideye indirmeden önce sizin için fotoğraflarını çekmek istedim, çok sevindiler ve gülerek poz verdiler..
Sizi de beklerim....

Zehr@