HOŞGELDİNİZZZZZEHR@

hepsüslüydüm...SÜSLÜ BLOGA HOŞGELDİNİZZZzehr@





28 Nisan 2008 Pazartesi

Denizi özledim besbelli...


Karanlık pazar günü üretilmiş bir takı daha..

27 Nisan 2008 Pazar

Denizin turkuazı,ormanın yeşili


Bu kapalı pazar gününde Gökçeada'nın denizini,Karadeniz'in ormanlarını düşledim ve ortaya bu kolye çıktı..

25 Nisan 2008 Cuma

Bu gün Benim Doğum Günüm


İnsanın sevdiklerinin olması ne güzel..İyi günde kötü günde gerçek dostlarının yanında olması,seni araması,sevgisini göstermesi insana kendini değerli hissettiriyor.Canım arkadaşlarım iyi ki varsınız.Canım oğlum iyi ki varsın,kocaman aşkım iyi ki varsın,canım ailem iyi ki varsınız...
Siracığım pasta çok güzeldi eline sağlık

23 Nisan 2008 Çarşamba

Bayramınız Kutlu Olsun Çocuklar





Dünyanın hiç bir yerinde çocuk bayramı yoktur,hiç bir ulusal gün çocuklara armağan edilmemiştir.İleri görüşlü,çocuklarına güvenen ulu önder ATATÜRK sayesinde Türk çocukları 88 yıl önce bu ayrıcalığa kavuştu.
Yaklaşık bir aydır okulumuzda çok yoğun olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı için çalıştık,hepimiz yorulduk ama değdi.Gösteriler çok başarılı ve planlıydı.20 Nisan Pazar günü 4.sınıflar olarak Kadıköy 2.Çocuk Şenliğine katıldık..Çocuklarım minik minik diş haline geldiler ve dans ettiler..Çok sevimliydiler.O danslarını bu gün de yaptılar..İşte sizlere çocukluğunuzu hatırlatacak bir kaç resim..

18 Nisan 2008 Cuma

Kırmızılı kolye


Dün akşam yaptım bu kolyeyi..Bana iyi geldi.İnsanın bir uğraşısı ve becerisinin olması çok güzel.Sıkıntılarınızdan kurtuluyor,rahatlıyorsunuz,tavsiye ederim..

16 Nisan 2008 Çarşamba

İşte Öyle Bir Şey


Hani bir yağmur yağar ya bazen,
Hani bir şarkı söylersin içinden,
İşte öyle bir şey,
Hani için acır ya bazen
Hani bir şey gelmez ya elinden,
İşte öyle bir şey...

En sevdiklerin acı çekerken dua etmekten başka bir şey yapamamak insanı delirtiyor..Yaşam duruyor,kulakların uğulduyor,boş boş bakıyorsun devam eden hayata..Hele bir de uzaklık varsa arada dar geliyor yaşadığın yer sana..Allahım,sen şifa verensin, şifa ver..Canım Tonton dayıma..

14 Nisan 2008 Pazartesi

Bileklikler







Merhabalarrrr..epeydir yazamadım,özür diliyorum.Ama kendimi affettirecek bileklikler yaptım.Yapmayada devam edeceğim..Çünkü çok zevkli ve kolay..birkaçını arkadaşlarıma hediye ettim.Bir ara alayım da resimlerini çekip size göstereyim.İşte yeni yaptıklarım..